WTA Washington 2019 voorbeschouwing

Op de WTA tour zijn er komende week twee hardcourt toernooien in de Verenigde Staten en WTA Washington 2019 is er daar één van. Een gecombineerd toernooi met de mannen maar bij de vrouwen heeft dit toernooi een kleinere WTA International status. Opvallend is dat titelverdedigster Kuznetsova niet aanwezig is. Ze heeft geen blessure of speelt niet op een ander toernooi. Maar ze kreeg van de Amerikaanse overheid geen visum. Een aparte situatie die je bijna nooit ziet in het tennis. Welke speelster zal haar opvolgen in Washington? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Washington 2019.

WTA Washington 2019 (hard)

Net als bij de mannen is de officiële naam van WTA Washington 2019 het Citi Open. Het totale prijzengeld is $250.000 en de winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Stephens (1), Keys (2), Kenin (3), Hsieh (4), Tsurenko (5), Siniakova (6), Pavlyuchenkova (7) en Puig (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Washington 2019 favorieten

Afgelopen jaren kende het toernooi verrassende winnaars zoals Kuznetsova, Makarova en Wickmayer. Voor veel vrouwen is dit het eerste toernooi op hardcourt is na het grasseizoen en dat is toch altijd even winnen. Stephens is als eerste geplaatst en won dit toernooi al eens in 2015. Tot nu toe is ze de enige Amerikaase speelster die dit toernooi heeft weten te winnen. Als we zo naar de deelnemerslijst kijken lijkt ons dit weer een zeer open toernooi. Als we één speelster uit zouden moeten kiezen gaan we voor Hsieh. Ze heeft tot nu toe een uitstekend jaar en kan het iedereen met haar wat aparte spel lastig maken. Ze zit in een relatief makkelijk deel van de loting en de halve finale zou ze minimaal wel moeten halen. Als ze zover komt, dan kan ze ook de titel pakken in Washington met het vertrouwen wat ze het hele jaar al heeft.

Gokken op WTA Washington 2019 doen we met 1/10 unit op Hsieh tegen een odd van 9.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Washington 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker