WTA Washington 2018 voorbeschouwing

Het eerste hardcourt toernooi in de Verenigde Staten bij de vrouwen is WTA Washington 2018. In Washington spelen de vrouwen een gemengd toernooi samen met de mannen. Bij de vrouwen is het een WTA International toernooi en is het aanzienlijk kleiner als het toernooi bij de mannen. Vorig jaar wist de Russische Makarova de titel te pakken. Wie pakt dit jaar de titel in de hoofdstad van de Verenigde Staten? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Washington 2018.

WTA Washington 2018 (hard)

Het Citi Open is de officiële naam voor het WTA Washington 2018 toernooi. Het totale prijzengeld is zoals gebruikelijk bij een WTA International toernooi $225.000 en de winnares krijgt $43.000 aan prijzengeld mee. Er zijn 32 speelsters aanwezig waardoor iedereen tijdens de eerste ronde in actie komt. De geplaatste speelsters zijn Wozniacki (1), Stephens (2), Osaka (3), Makarova (4), Krunic (5), Bencic (6), Vekic (7) en Putintseva (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Washington 2018 favorieten

Met Wozniacki en Stephens heft het toernooi twee speelsters uit de top 3 van de wereld en dat is voor zo’n klein toernooi toch wel bijzonder. Het ligt dan ook voor de hand dat deze speelsters uit zullen gaan maken wie de eindzege zal pakken. Stephens is de meest wisselvallige van de twee en lijkt het tot nu toe te moeten hebben van uitschieters op voornamelijk grand slam toernooien. Wozniacki is altijd een stabiele speelster geweest en soms wat op het saaie af. Vaak een bewegende muur en hopen op een fout van de tegenstander. Tot aan de halve finale komt ze eigenlijk geen speelster tegen die met harde groundstrokes het verschil kan maken en we verwachten dan ook dat ze all the way gaat.

Gokken op WTA Washington 2018 doen we met 1/10 units op Wozniacki tegen een odd van 2.75 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op WTA Washington 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!