WTA Toronto 2019 voorbeschouwing

Waar de mannen spelen in Montreal staat bij de vrouwen een Premier 5 toernooi op het programma in de vorm van WTA Toronto 2019. Volgend jaar zal dit weer andersom zijn en spelen de vrouwen in Montreal en de mannen in Toronto. Vorig jaar in Montreal wist Halep de zege te pakken maar de laatste keer dat de vrouwen in Toronto speelde won Svitolina de titel. Wie pakt dit jaar de zege en hoe gaat Bertens aan het hardcourtseizoen beginnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Toronto 2019.

WTA Toronto 2019 (hard)

De Coupe Rogers présenté par Banque Nationale is de officiële naam van het WTA Toronto 2019 toernooi. Een Premier 5 toernooi en daarmee behoort het tot de vijf grootste toernooien op de WTA kalender. Het totale prijzengeld is ruim $2,8 miljoen en de winnares mag ruim $500.000 mee naar huis nemen. Er zijn 56 speelsters actief waardoor de top acht een bye heeft in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Barty (1), Osaka (2), Pliskova (3), Halep (4), Bertens (5), Svitolina (6), Stephens (7), S. Williams (8). Bertens mag het in de tweede ronde opnemen tegen Martic of een nog onbekende speler uit het kwalificatietoernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Toronto 2019 favorieten

De hele top is aanwezig op dit toernooi. Voor sommige speelsters is het pas weer de eerste keer dat ze in actie komen na Wimbledon, andere hebben afgelopen week al gespeeld op de diverse kleine hardcourt toernooien in Washington en San Jose. Mede hierdoor is het lastig te zeggen wie de uitgesproken favoriet is. Dat is eigenlijk al een paar jaar zo in het vrouwentennis dat niet echt wordt gedomineerd door één of twee speelsters. Bertens heeft nog op het gravel van Palermo gespeeld en verloor daar, net als in Rosmalen, de finale met zeer slordig tennis. De laatste tijd lijkt ze ook wat meer bezig te zijn met het publiek en alles wat er langs de baan heen gebeurd dan met haar spel en tegenstander. We zien haar dan ook niet ver komen en met Kerber als mogelijk derde ronde tegenstander kan dat wel eens de uitschakeling betekenen. Als we een speelster zouden moeten kiezen dan gaan we voor Halep. Ze zal een ongelooflijke boost hebben gekregen door Wimbledon te winnen en kan met haar spel prima uit de voeten op deze baan.

Gokken op WTA Toronto 2019 doen we met 1/10 unit op Halep tegen een odd van 6.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Montreal 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker