WTA Tianjin 2017 voorbeschouwing

Na de grote WTA toernooien in Azië is de Asian Swing bijna compleet bij de dames met nu WTA Tianjin 2017. Er zijn nog twee kleine WTA International toernooien deze week plus al een indoor toernooi in Europa. Nog voordat dit toernooi begon verloor het al de nummer één van de plaatsingslijst. Carcia was als eerste geplaatst voor dit toernooi maar na twee toernooizeges op rij verkiest ze rust in plaats van nog een toernooi. Wie pakt nu deze titel? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden ook tips om te gokken op WTA Tianjin 2017.

WTA Tianjin 2017 (hard)

Het Tianjin Open is de officiële benaming van dit toernooi in China waar het tennis de afgelopen jaren hoogtij viert als het gaat om het aantal toernooien. Het prijzengeld is met $500.000 eenmaal zoveel als voor een normaal WTA International toernooi. De winnares krijgt hier iets meer dan $110.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief en iedereen start in de eerste ronde. Omdat de nummer 1 van de plaatsing is dus uitgevallen en daardoor mag de nummer 9 nu de ranglijst aanvoeren. De geplaatste spelers zijn Begu (9), Kvitova (2), Peng (3), Vekic (4), Putintseva (5), Sakkari (6), Tsurenko (7) en Riske (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Tianjin 2017 favorieten

Sharapova heeft een wild card gekregen van de organisatie en mag het opnemen tegen Begu. De loting van haar is perfect om door te storen in het toernooi nu in dat gedeelte van het schema de nummer één van de plaatsingslijst afwezig is.

Toch zien we in haar niet de favoriet voor dit toernooi. We gokken 1/10 unit dat Kvitova WTA Tianjin 2017 wint tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Tianjin 2017. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Kroon

€100gratis
€100gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €100
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!

Mr.Green

2x€10 gratis
2x€10 gratis
  • Ontvang 2x een €10 gratis weddenschap
  • Bij een storting van 20 euro