WTA Taiwan 2018 voorbeschouwing

Na het Grand Slam geweld van de Australian Open gaat de WTA Tour verder met twee toernooien waaronder WTA Taiwan 2018. De mannen zijn actief voor de Davis Cup waardoor we deze week alleen de dames actief zijn. Dit toernooi staat voor het tweede jaar op de kalender en vorig jaar wist Svitolina dit toernooi te winnen. Ze zal dit jaar niet spelen, wie neemt haar titel over? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op WTA Taiwan 2018.

WTA Taiwan 2018 (hard)

Het Taiwan Open 2018 is de officiële naam van WTA Taiwan 2018. Net als vorig jaar staat dit toernooi gepland na de Australian Open en voor veel spelers die de tweede week niet hebben gehaald zullen tijdens deze week actief zijn. Het is een WTA International toernooi en het prijzengeld is zoals altijd $225.000 en de winnares mag $43.000 mee naar huis nemen. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen de eerste ronde in actie komt. De top 8 geplaatste speelsters zijn Peng (1), Zhang (2), Stosur (3), Babos (4), Putintseva (5), Diyas (6), Linette (7) en Parmentier (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Taiwan 2018 favorieten

Peng is als eerste geplaatst maar staat maar net in de top 30 van de wereld. Svitolina zou meedoen aan dit toernooi maar heeft na de verloren partij tijdens de Australian Open tegen Mertens afgezegd met een blessure. We hadden verwacht dat ze verder zou komen in het toernooi gezien de weken daarvoor. Toch is het voor haar alweer een grote stap want zo ver kwam ze nog niet in Melbourne. Diyas is een kleine, behendige speelster die op dit soort toernooien vaak goed speelt.

Gokken op WTA Taiwan 2018 doen we met 2/10 units op Diyas tegen een odd van 10.00 bij bookmaker Mr. Green.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Taiwan 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!