WTA Taiwan 2017 voorbeschouwing

Een nieuw WTA toernooi op de kalender is het WTA Taiwan 2017, een WTA International toernooi. Dit brengt het totaal aantal toernooien vanuit China in totaal op maar liefst negen toernooien. Echte toppers doen er niet aan mee, omdat de meeste toch aanwezig zijn bij het grotere WTA Sint Petersburg toernooi. Wie schrijft er historie door voor het eerst het WTA toernooi in Taiwan op haar naam te schrijven? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op WTA Taiwan 2017.

WTA Taiwan 2017 (hard)
Een helemaal nieuw toernooi is het niet. Vorig jaar was dit toernooi er namelijk ook op Taiwan maar was de speelstad een andere. Vorig jaar speelde de vrouwen in Kaohsiung. Dit jaar is het Taiwan 2017toernooi verplaatst naar Taipei City en daardoor krijgt het toch de status van “nieuw” toernooi. WTA Taiwan 2017 is gerankt als een WTA International toernooi en het totale prijzengeld is iets meer dan $225.000. De winnares van dit toernooi krijgt een cheque van ongeveer $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief op dit toernooi. De top 8 geplaatste speelsters zijn Svitolina (1), Stosur (2), Garcia (3), Sevastova (4), Sianiakova (5), Doi (6), Rogers (7) en Jankovic (8). Er komen geen Nederlandse speelsters in actie tijdens WTA Taiwan 2017.

Favorieten
Vorig jaar wist Venus Williams het toernooi te winnen, toen nog in Kaohsiung. Ze zal dit jaar niet spelen op Taiwan. Vorig jaar stond Doi, toen als tweede geplaatst, nog in de finale. Het deelnemersveld was toen een stuk minder in vergelijking met dit jaar. We verwachten dat het haar niet lukt om nog een keer de finale te halen. Svitolina is toch wel met afstand de best gerankte speelster dit toernooi en in onze ogen zou ze deze favorietenrol ook waar moeten maken. We gokken 1/10 unit op Svitolina to win WTA Taiwan 2017 tegen een odd van 3.50 bij bookmaker 888 Sport.

Andere top bookmakers om te wedden op WTA Taiwan 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!