WTA Sydney 2019 voorbeschouwing

In een gecombineerd toernooi met de mannen bereiden de vrouwen zich ook voor op de Australian Open tijdens WTA Sydney 2019. Net als in Brisbane is dit toernooi ook een WTA Premier toernooi en is het daarmee een groter toernooi dan bij de mannen. Afgelopen week startte Bertens aan het nieuwe seizoen als top tien speelster er verloor in de tweede ronde van Vekic. Een onnodige nederlaag want ze mocht serveren voor de wedstrijd en kreeg ook matchpoints. Toch heeft ze nu al meer punten behaald ten opzichte van vorig jaar toen ze in de eerste ronde verloor. Lukt het haar om een goed resultaat neer te zetten in Sydney? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis en voetbal een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Sydney 2019.

WTA Sydney 2019 (hard)

Het Sydney International is de officiële naam van het WTA Sydney 2019 toernooi. Het totale prijzengeld van dit WTA Premier toernooi is iets meer dan $800.000 en de winnares krijgt iets meer dan $140.000. Er zijn 30 speelsters actief en daarmee krijgt de top twee van de plaatsingslijst een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Halep (1), Kerber (2), Osaka (3), Stephens (4), Kvitova (5), Pliskova (6), Bertens (7) en Kasatkina (8). Bertens mag het in de eerste ronde opnemen tegen Sevastova. Voor een compleet overzicht van de loting en speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Sydney 2019 favorieten

Zowel Halep als Kerber openen met dit toernooi officieel hun WTA seizoen, al heeft Kerber natuurlijk al gespeeld in de Hopman Cup. Tijdens de Hopman Cup maakte Kerber een zeer goede indruk. Ze won alle vier haar single partijen en verloor in de finale nipt van Zwitserland. Hoe de vlag ervoor staat bij Halep is onbekend maar ze zal ongetwijfeld fit zijn als ze gaat spelen. Toch denken we dat de voorbereiding van Kerber de beste was dit zeer sterk bezette toernooi, acht van de top tien speelsters zijn aanwezig, zal winnen.

Gokken op WTA Sydney 2019 doen we met 1/10 unit op Kerber tegen een odd van 6.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Sydney 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker