WTA Sydney 2018 voorbeschouwing

Samen met de heren spelen de dames opnieuw een Premier toernooi en wel het WTA Sydney 2018 toernooi. Samen met Hobart is het toernooi van Sydney het laatste toernooi voor de vrouwen om zich voor te bereiden op de Australian Open. Kiki Bertens start op dit toernooi na de zware nederlaag tegen Konjuh een week geleden. Kan Bertens zich herstellen en de eerste overwinning van het seizoen pakken? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op WTA Sydney 2018.

WTA Sydney 2018 (hard)

Het tweede Premier toernooi op de WTA tour van 2018 is het Sydney International. He totale prijzengeld is ongeveer $733.000 en de winnares krijgt ongeveer $137.000 aan prijzengeld. Er zijn 32 speelsters actief op dit toernooi waardoor iedereen in actie komt tijdens de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Muguruza (1), V. Williams (2), Ostapenko (3), Konta (4), Mladenovic (5), Stephens (6), Goerges (7) en Pavlyuchenkova (8). Bertens is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen een speelster uit het kwalificatietoernooi. Mocht ze de tweede ronde halen dan wacht de nummer 1 van de plaatsingslijst. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Sydney 2018 (favorieten)

Muguruza was vorige week in Brisbane niet helemaal fit en moest opgeven in de eerste ronde. De vraag is hoe fit ze is voor dit toernooi. Venus Williams start haar seizoen tijdens dit toernooi en Ostapenko verloor al in de eerste ronde tijdens het WTA Shenzhen toernooi. Konta moest geblesseerd afhaken in de kwartfinale Brisbane tegen Svitolina en de vraag is nog maar hoe fit ze is. Mladenovic won ook al geen wedstrijd en trok de lijn van het laatste half jaar daarmee door. Georges was de enige die ver kwam op een toernooi afgelopen week terwijl Pavlyuchenkova in de Hopman Cup actief was. Veel vraagtekens dus voor dit toernooi en dat maakt het lastig te voorspellen. Met iedereen zo uit vorm of niet helemaal fit denken we dat de ervaring van Venus Williams mee zal tellen en misschien wel doorslaggevend zal zijn.

Gokken op WTA Sydney 2018 doen we met 1/10 unit op V. Williams tegen een odd van 7.50 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Sydney 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!