WTA Straatsburg 2017 voorbeschouwing

Op weg naar het tweede Grand Slam van het jaar staan er twee kleine WTA International toernooien op het programma waaronder WTA Straatsburg 2017. Voor veel speelsters het moment op nog wat wedstrijdritme op te doen. Vorig jaar wist Garcia dit toernooi in eigen land te winnen. Wint er opnieuw een Française of gaat een ander met de titel aan de haal? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Straatsburg 2017.

WTA Straatsburg 2017 (gravel)

De officiële naam van het WTA Straatsburg 2017 toernooi is Internationaux de Strasbourg. Het is een klein WTA International toernooi en de prijzenpot is iets hoger dan $225.000. De winnares WTA Straatsburg 2017van dit toernooi krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief en iedereen start dus in de eerste ronde. De geplaatste speelsters van dit toernooi zijn Wozniacki (1), Vesnina (2), Suarez-Navarro (4), Garcia (5), Stosur (6), Gavrilova (7) en Peng (8). Lucic-Baroni was als derde geplaatst maar heeft op het laatst moment afgezegd voor het toernooi in verband met een blessure. Schoofs probeerde zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi door in de kwalificaties te spelen. Het is haar echter niet gelukt om daar doorheen te komen. Er zijn dus geen Nederlanders actief tijdens het hoofdtoernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

Favorieten
Wozniacki ontbrak afgelopen week in Rome vanwege een lichte blessure en wil nu op weg naar Roland Garros weer wat wedstrijdritme opdoen. De vraag is of ze wel helemaal fit genoeg is. Gavrilova maakte vorige week indruk door als kwalificatiespeler de kwartfinale te halen in Rome. De overige speelsters hebben dit jaar nog geen constant niveau laten zien. Het zal in onze ogen een vrij open toernooi worden. We gaan daarom voor een verrassing en gokken 1/10 units dat Peng WTA Straatsburg 2017 wint tegen een odd van 21.00 bij bookmaker KroonSport.

Andere goede bookmakers om te gokken op WTA Straatsburg 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!