WTA Stanford 2017 voorbeschouwing

Op weg naar de twee grote Premier 5 toernooien staat er komende week een Premier toernooi op de WTA kalender in de vorm van WTA Stanford 2017. Met dit Premier toernooi en de twee komende Premier 5 toernooien kunnen we spreken van een belangrijke maand bij de vrouwen. Er vallen genoeg punten te verdienen op weg naar de US Open. Wie pakt de zege in New Haven en gaat met een goed gevoel deze belangrijke maand in? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op WTA Stanford 2017.

WTA Stanford 2017 (hard)

De officiële naam van het WTA Stanford 2017 is de Bank of the West Classic. Het is een toernooi was al ontzettend lang op de WTA kalender staat en WTA Stanford 2017bij de speelsters ook een zeer geliefd toernooi is. Het prijzengeld voor dit WTA Premier toernooi is in totaal iets meer dan $710.000. De winnares krijgt een cheque mee van iets meer dan $132.000. Er zijn 28 speelsters actief op dit toernooi waardoor de top 4 een bye heeft in de eerste ronde. De top 4 geplaatste speelsters zijn Muguruza (1), Kvitova (2), Keys (3) en Pavlyuchenkova (4). Geplaatste spelers die wel in actie komen tijdens de eerste ronde zijn Konjuh (5), Vandeweghe (6), Tsurenko (7) en Bellis (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en de loting verwijzen we naar deze link.

WTA Stanford 2017 favorieten

De echte toppers doen nog niet mee aan dit toernooi. Ze kiezen ervoor om langer door te trainen en pas weer te spelen bij het eerste Premier 5 toernooi. Sharapova heeft van de organisatie een wild card gekregen, mede omdat IMG een grote vinger in de pap heeft bij dit toernooi. IMG is het marketing bedrijf waar Sharapova al van begin af aan deel van uit maakt. Als we kijken naar de speelsters op dit toernooi dan steekt Kvitova er voor ons bovenuit. Muguruza heeft weliswaar een goed Wimbledon gedraaid maar op hardcourt is het toch andere koek. Kvitova heeft met haar harde vlakke slagen genoeg wapens om in dit deelnemersveld het verschil te maken.

We gokken 1/10 unit dat Kvitova WTA New Haven 2017 zal winnen tegen een odd van 4.50 bij bookmaker KroonSport.

Andere goede bookmakers om te gokken op WTA Stanford 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je dan gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!