WTA Sint Petersburg 2018 voorbeschouwing

Samen met het WTA Taiwan toernooi staat deze week het WTA Sint Petersburg 2018 op het programma. Dit toernooi is een WTA Premier toernooi waardoor de wat grotere namen hier aanwezig zijn en niet in Azië. Bertens speelt net als vorig jaar dit toernooi. Toen verloor ze in de eerste ronde van de Duitse Beck. De uiteindelijke winnares was Mladenovic en dat was toch wel een verrassing. Lukt het Bertens om haar prestatie van vorig jaar te verbeteren? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op WTA Sint Petersburg 2018.

WTA Sint Petersburg 2018 (hard indoor)

Het Sint Petersburg Ladies Trophy is de officiële naam van WTA Sint Petersburg 2018. Het eerste indoor toernooi van het jaar waarmee de WTA Tour zich verplaatst van Azië naar Europa. Het is een WTA Premier toernooi met een prijzenpot van iets meer dan $710.000 en de winnares krijgt iets meer dan $130.000 mee naar huis. Er zijn 28 speelsters actief waardoor de top 4 een bye heeft in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Wozniacki (1), Ostapenko (2), Garcia (3), Mladenovic (4), Goerges (5), Pavlyuchenkova (6), Vesnina (7) en Kasatkina (8). Bertens mag het in de eerste ronde opnemen tegen Zvonerave die een wildcard krijgt voor dit toernooi. In een mogelijk tweede ronde wacht Ostapenko. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Sint Petersburg 2018 favorieten

De finalisten van de Australian Open stonden op de deelnemerslijst maar zoals zo vaak zien we speelsters die ver komen op een Grand Slam de week daarna rust pakken. Halep liep tijdens de finale al wat te trekken met haar been en heeft met een blessure afgezegd. Ondanks dat de eerste vier spelers van de ranglijst vrij af hebben in de eerste ronde is de reis van Melbourne naar Rusland plus alle bijkomstigheden met de pers. Toch speelt Wozniacki wel in Rusland maar we verwachten dat ze niet helemaal geconcentreerd zal zijn op dit toernooi. Daarnaast bleek ook zij niet helemaal meer fit te zijn en lijkt het ons dat ze meer voor het startgeld naar St. Petersburg komt dan voor de titel. Bertens heeft een goed Grand Slam achter de rug en is dit jaar al beter gestart ten opzichte van vorig jaar. Mladenovic zien we dit jaar niet winnen ondanks haar succes winst van vorig jaar. Georges heeft dit jaar al een toernooizege op zak en lijkt terug te komen op haar oude niveau.

Gokken op WTA Sint Petersburg 2018 doen we met 1/10 unit op Goerges tegen een odd van 8.00 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Sint Petersburg 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!