WTA Shenzhen 2020 voorbeschouwing

Het nieuwe tennisseizoen gaat komende week van start met bij de vrouwen onder andere het WTA Shenzhen 2020 toernooi. Een WTA International toernooi met een grotere prijzenpot dan gebruikelijk voor dit soort toernooien. In China blijven ze maar geld pompen in sportevenementen terwijl er bijna niemand op de tribune zit te kijken. Vorig jaar wist Sabalenka de titel te pakken en ze is dit jaar als tweede geplaatst. Lukt het haar om de titel te prolongeren? Wij van gokken op sport geven naast tips op het WK Darts en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Shenzhen 2020.

WTA Shenzhen 2020 (hard)

Het Shenzhen Open is de officiële naam van het WTA Shenzhen 2020 toernooi. Het is een WTA International toernooi met een totale prijzenpot van ongeveer $650.000 waarvan de winnares ruim $175.000 mee naar huis mag nemen. Er zijn 32 speelsters aanwezig waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Bencic (1), Sabalenka (2), Mertens (3), Wang (4), Alexandrova (5), Muguruza (6), Rybakina (7) en Zhang (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Shenzhen 2020 favorieten

Het toernooi staat sinds 2013 op de WTA kalender en heeft tot nu toe alleen maar toppers als winnaars gehad, waarvan Li en Halep twee keer. Het is even afwachten hoe de speelsters er voor staan want voor vele is het de eerste keer dat ze dit jaar op een toernooi verschijnen. Als we naar de loting kijken zit Sabalenka in het makkelijkste gedeelte. Het deelnemersveld is niet al te sterk en een finale Bencic tegen Sabalenka is zeker mogelijk. Dan geven we het voordeel aan Sabalenka die weet hoe het is om hier in Shenzhen te winnen.

Gokken op WTA Shenzhen 2020 doen we met 1/10 unit op Sabalenka tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op WTA Shenzhen 2020? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker