WTA Shenzhen 2018 voorbeschouwing

Net als bij de heren gaat dit weekend bij de dames het tennisseizoen beginnen met drie WTA toernooien waaronder WTA Shenzhen 2018. Dit is een WTA International toernooi en is samen met het toernooi van Brisbane en Auckland de opening van het WTA seizoen. Vorig jaar wist Sianiakova dit toernooi te winnen. Lukt het haar om de titel te verdedigen? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op WTA Shenzhen 2018.

WTA Shenzhen 2018 (hard)

Net als vorig jaar is het Shenzhen Open een voorbereidingstoernooi voor de dames twee weken tot aan de Australian Open. Het totale prijzengeld is iets meer dan $625.000 en dat is meer dan gebruikelijk voor een WTA International toernooi dat gebruikelijk rond de $225.000 ligt. De winnares krijgt een cheque van ruim $160.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief en iedereen komt daardoor in actie tijdens de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Halep (1), Ostapenko (2), Zhang (3), Begu (4), Wang (5), Siniakova (6), Sakkari (7) en Babos (8). Kerkhove is nog altijd in de race om zich te kwalificeren voor het hoofdtoernooi. In de laatste ronde moet ze het opnemen tegen Blinkova.Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema van het hoofdtoernooi verwijzen we naar deze link.

WTA Shenzhen 2018 (favorieten)

Als outsider komt de Amerikaanse Riske in aanmerking. De afgelopen twee jaar wist ze telkens de finale te halen maar ze verloor beide keren (Radwanksa en Siniakova). Het is een teken dat de Amerikaanse tussen de seizoenen door veel arbeid heeft verricht en al vroeg in het jaar in vorm is. Maar met Halep heeft het toernooi de nummer één van wereld weten te strikken. Er staat wat druk op Halep omdat ze meteen in week 1 van het seizoen de nummer 1 positie op de wereld kan verliezen aan Muguruza of Wozniacki. Als Halep dit toernooi weet te winnen dan is ze verzekerd van nummer één op de plaatsingslijst van de Australian Open.

Gokken op WTA Shenzhen 2018 doen we met 1/10 unit dat Halep het toernooi wint tegen een odd van 2.20 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Shenzhen 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!