WTA Shenzhen 2017 voorbeschouwing

Niet alleen in Australië en Nieuw-Zeeland beginnen de vrouwen aan het nieuwe tennisseizoen, maar ook in China met WTA Shenzhen 2017. Een kleiner toernooi in vergelijking met Brisbane maar ook hier staan genoeg goede spelers op de startlijst. Vorig jaar won Radwanska hier de titel. Lukt het haar om dit jaar haar titel te prolongeren? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Shenzhen 2017.

WTA Shenzhen 2017 (hard)
Het WTA Shenzhen toernooi bestaat nog maar sinds 2013 en is due een relatief nieuw toernooi. De Chinese Na Li won het toernooi twee keer, Halep in 2015 en Radwanska vorig jaar. Het totale wta-shenzhenprijzengeld voor WTA Shenzhen 2017 is $626.750 en er zijn 32 speelsters actief. Iedereen komt dus in actie tijdens de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Radwanska (1), Halep (2), Konta (3), Bacsinszky (4), Niculescu (5), Pliskova (6), Babos (7), Riske (8). Vorig jaar was Kvitova nog als tweede geplaatst tijdens dit toernooi maar ze de start van dit jaar moeten missen vanwege een blessure. Een inbreker heeft met een mes in haar hand gestoken waardoor ze lange tijd uit de roulatie zal zijn. Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi.

Favorieten
Op dit soort toernooien is Radwanksa voor ons altijd de favoriet. Ze is een stugge speelster en speelt graag in Azië. Vorig jaar wist ze in de finale Riske te verslaan, die toen opvallend de finale haalde. Halep heeft in 2016 een matig jaar gehad met blessures en tegenvallende resultaten. We zijn benieuwd of ze weer het niveau van 2015 te pakken kan krijgen. Konta heeft een bijzonder goed jaar achter de rug. De vraag is of ze dit vol kan houden in 2017. Wat dat betreft is dit toernooi meteen een goede graadmeter. Voor nu geven we de voorkeur aan Radwanska en gokken 1/10 unit op de outright odd van 2.50 bij bookmaker 888 Sport.

Andere top bookmakers om te wedden op WTA Shenzhen 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!