WTA Rosmalen 2019 voorbeschouwing

Het gravelseizoen zit er na Roland Garros op in Europa en we gaan verder met het korte grasseizoen met als eerste grastoernooi WTA Rosmalen 2019. Een gecombineerd toernooi met de mannen en een toernooi wat al jaren op de WTA kalender staat. Grote namen als Halep, Hingis, Henin en Clijsters hebben dit toernooi al eens gewonnen. Vorig jaar won Krunic hier de titel. Voor Bertens is dit haar eerste toernooi na haar opgave in Parijs. Hoe zal ze het gaan doen in Rosmalen? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Rosmalen 2019.

WTA Rosmalen 2019 (gras)

Het Libema Open is de officiële naam van het WTA Rosmalen 2019 toernooi. Een WTA International toernooi met het standaard totale prijzengeld $250.000 en de winnares krijgt in totaal $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief en daardoor start iedereen in de eerste ronde. De geplaatste speelsters zijn Bertens (1), Sabalenka (2), Mertens (3), Tsurenko (4), Martic (5), Zheng (6), Kuzmova (7) en Anisimova (8). Martic en Zheng hebben wegens blessures op het laatste moment af moeten zeggen waardoor deze plekken worden ingenomen door lucky losers. De organisatie heeft een wild card gegeven aan Schoofs en Rus. Rus won vandaag haar partij en wacht nu op de winnares van Bertens tegen Larsson. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Rosmalen 2019 favorieten

Spelen op gras is totaal iets anders dan spelen op gravel of hardcourt. Al is het verschil niet meer zo groot als pakweg 10 jaar geleden want ook de grasbanen worden steeds trager en trager. Toch zijn snel kunnen handelen en een goede service sleutelfactoren om succesvol te zijn op gras. Iedereen zal wat training op gras in de benen hebben maar wedstrijden zijn en blijven toch altijd net wat anders. Als we naar dit deelnemersveld kijken is Bertens als eerste geplaatst maar op gras is ze nog altijd geen wereldtop. Natuurlijk was ze vorig jaar goed op Wimbledon maar de vraag is of ze dit opnieuw kan herhalen. Vorig jaar verloor ze in de tweede ronde van Flipkens en dat is wel een echte grasspecialist. Flipkens doet ook dit jaar weer mee. Van de geplaatste speelsters is Mertens wat ons betreft de beste speelster op gras. We gaan dan ook Mertens als winnares voor dit toernooi.

Gokken op WTA Rosmalen 2019 doen we met 1/10 unit op Mertens tegen een odd van 10.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Rosmalen 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker