WTA Rosmalen 2018 voorbeschouwing

Net als bij de mannen zijn er deze week op de WTA Tour twee grastoernooien waaronder één in Nederland in de vorm van WTA Rosmalen 2018. Een toernooi wat bij de vrouwen altijd sterker is bezet dan bij de heren en dat is dit jaar niet anders. Vorig jaar wist Kontaveit de titel te pakken. Lukt het haar opnieuw om ver te komen en wat gaat Bertens doen op gras? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Rosmalen 2018.

WTA Rosmalen 2018 (gras)

De officiële naam van WTA Rosmalen 2018 is het Libema Open en staat genoteerd als een WTA International toernooi. Het totale prijzengeld is zoals gebruikelijk bij dit soort toernooien $250.000 en de winnares krijgt bijna $43.000 mee naar huis. Er zijn in totaal 32 spelers actief waardoor iedereen in actie komt tijdens de eerste ronde. De acht geplaatste spelers zijn Vandeweghe (1), Mertens (2), Bertens (3), Kontaveit (4), Zhang (5), Van Uytvanck (6), Krunic (7) en Sabalenka (8). Naast Bertens is ook Rus actief komende week, ze heeft een wild card gekregen van de organisatie. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Rosmalen 2018 (favorieten)

Vandeweghe is als eerste geplaatst en won dit toernooi al twee keer eerder. Met haar vlakke service en directe spel heeft ze de perfecte balans om goed te presteren op gras. Van Bertens verwachten we niet veel. Ze staat vaak onstabiel op de groene ondergrond en kan vaak moeilijk bewegen. Mertens is voor ons te onervaren op gras en zal nog wat jaartjes nodig hebben om op deze ondergrond echt tot de favorieten te horen. Komen we toch uit bij de nummer 1 van de plaatsingslijst gezien haar spel en verleden op dit toernooi.

Gokken op WTA Rosmalen 2018  doen we met 1/10 units op Vandeweghe tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op WTA Rosmalen 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!