WTA Rome 2019 voorbeschouwing

Na de geweldige zege van Bertens in Madrid gaan de vrouwen, net als de mannen, komende week spelen in het WTA Rome 2019 toernooi. Bertens staat maandag als nummer vier op de wereldranglijst maar omdat deze loting al eerder is gedaan zal ze nog als nummer zes meedoen aan dit toernooi. Vorig jaar won Svitolina voor de tweede keer op rij dit toernooi. Ze is dit jaar bijzonder slecht in vorm en we verwachten dan ook niet dat ze haar titel zal prolongeren. Bertens verloor afgelopen jaar in de eerste ronde van Sakkari. Ze heeft dus geen punten te verdedigen en doet het met een bye in de eerste ronde al automatisch beter. Lukt het haar om zich na zo’n mooie zege weer op te laden voor dit toernooi? Wij van gokken op sport geven een naast tips op wielrennen en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Rome 2019.

WTA Rome 2019 (gravel)

Net als bij de mannen heeft dit gecombineerd toernooi dezelfde naam als bij de vrouwen, het Internationali DNL d’Italia. Het totale prijzengeld is €3,4 miljoen en de winnares krijgt iets meer dan €520.000 mee naar huis. Er spelen 56 spelers op dit WTA Rome 2019 toernooi waar de top acht een bye heeft in de eerste ronde. De acht geplaatste spelers zijn Osaka (1), Kvitova (2), Halep (3), Pliskova (4), Svitolina (5), Bertens (6), Stephens (7) en Barthy (8). Bertens heeft een bye in de eerste ronde en mag het in de tweede ronde opnemen tegen de winnaar van Cocciaretto tegen een nog onbekende speler uit het kwalificatietoernooi. Cocciaretto heeft een wildcard gekregen van de organisatie. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Rome 2019 favorieten

Het WTA circus gaat gewoon weer door en ook Bertens zal zich weer op moeten laden voor een nieuw toernooi met andere omstandigheden. De ballen vliegen minder snel door de lucht en de ballen stuiteren minder hoog op. De spinballen van Bertens zullen op deze baan minder effect hebben en ze zal zelf meer door de knieën moeten om onder de bal te komen. We waren verrast dat Halep weer zo goed ondanks de antibioticakuur die ze onderging afgelopen week. Kvitova zag er vermoeid uit in de wedstrijd tegen Bertens en heeft nu wel de nodige rust kunnen pakken. Halep en Bertens zouden elkaar weer kunnen treffen in de halve finale. Maar gezien de andere omstandigheden is het spel van Bertens op deze baan iets minder effectief. We verwachten dat Halep uiteindelijk de zege in Rome zal pakken.

Gokken op ATP Rome 2019 doen we met 1/10 unit op Djokovic tegen een odd van 4.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Rome 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!