WTA Rome 2018 voorbeschouwing

Net als bij de mannen staat er bij de vrouwen meteen weer een groot toernooi op het programma in de vorm van WTA Rome 2018. Een Premier 5 level toernooi op de WTA Tour en dat zit net onder het Premier Mandatory niveau. Vorig jaar wist Svitolina de zege te pakken in Rome maar de Oekraïense zit na een goed begin van het jaar een beetje in een dipje. Pakt ze haar vorm terug in Italie? Wij van gokken op sport geven naast tips op Premier League Darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Rome 2018.

WTA Rome 2018 (gravel)

Net als bij de mannen is de officiële naam van WTA Rome 2018 het Internazionale BNL d’Italia. De totale prijzenpot is wel wat minder in vergelijking dan Madrid met iets minder dan $3,4 miljoen. De winnares pakt naast 900 WTA punten bijna $500.000 aan prijzengeld mee. Het deelnemersveld is gelijk aan dat van de mannen want er doen in totaal 56 speelsters aan mee. Hierdoor heeft de top acht een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Halep (1), Wozniacki (2), Muguruza (3), Svitolina (4), Ostapenko (5), Pliskova (6), Garcia (7) en V. Williams (8). Kiki Bertens is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Sakkari, waar ze in Madrid ook de eerste ronde tegen speelde. Daarna wacht Pliskova waar ze van verloor in Stuttgart. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Rome 2018 favorieten

Net als in Madrid verwachten we net als in een Rome een open toernooi bij de vrouwen. Simpelweg omdat er geen uitgesproken favoriet is. Voordat Svitolina vorig jaar de titel pakte wonnen Sharapova en Serena Williams dit toernooi ieder drie keer. Maar Sharapova moet nog een flinke stap maken om weer terug op niveau te komen terwijl Serena nog niet in actie komt. Ostapenko en Venus Williams lagen er al snel uit in Spanje en we verwachten niet dat ze deze week wel potten kunnen breken. Het kan zomaar weer een verrassend toernooi worden en we gaan dan ook voor een outsider. Garcia speelde goed in Madrid en het we denken dat ze ver kan komen in Italië.

Gokken op WTA Rome 2018 doen we met 1/10 units op Garcia tegen een odd van 18.00 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op WTA Rome 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!