WTA Quebec City 2018 voorbeschouwing

Samen met het WTA toernooi in Japan is het WTA Quebec City 2018 toernooi het andere toernooi bij de vrouwen deze week. Net als in Japan zijn ook de toppers hier afwezig in Canada. Het is een toernooi wat al sinds 1993 op de WTA kalender staat en heeft dit jaar dus het 25 jarig jubileum. Vorig jaar won de Belgische Van Uytvanck maar ze speelt dit jaar niet mee en kan daardoor haar titel niet verdedigen. Wie pakt de titel dit jaar in Quebec? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Quebec City 2018.

WTA Quebec City 2018 (indoor hard)

Het Coupe Banque Nationale presentee par IGA is de officiële naam van het WTA Quebec City 2018 toernooi. Dit WTA toernooi staat gedoteerd als een WTA International toernooi en het prijzengeld is daardoor de gebruikelijke $225.000. De winnares krijgt in totaal $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters aanwezig en iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Sabalenka (1), Martic (2), Puig (3), Niculescu (4), Kenin (5), Safarova (6), Maria (7) en Parmentier (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters verwijzen we naar deze link.

WTA Quebec City 2018 favorieten

Sabalenka is duidelijk de beste geplaatste speelster van dit toernooi. Het verschil tussen haar en de tweede geplaatste Martic is 27 plaatsen op de wereldranglijst. Ze is bij de bookmakers ook duidelijk de favoriet maar we verwachten dat ze het niet zo makkelijk zal hebben. Ze speelt ontzettend veel toernooien en neemt amper rust. Natuurlijk is ze nog jong maar op een gegeven moment gaat dit ten kosten van je fitheid en raak je uit vorm. We verwachten een open toernooi en de indoorbaan zal wat sneller zijn in vergelijking met een outdoor baan. Niculescu is een handige speelster en zeker goed overweg op dit soort banen.

Gokken op WTA Quebec City 2018 doen we met 1/10 units op Niculescu tegen een odd van 19.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Quebec City 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!