WTA Quebec City 2017 voorbeschouwing

Na de US Open hebben de speelster de mogelijkheid om twee WTA toernooien te spelen en WTA Quebec City 2017 is dicht in de buurt. Toch doen de toppers niet mee aan dit toernooi waardoor het voor de subtop mogelijk is om een WTA International te winnen. Lukt het lokale favoriet Bouchard om ver te komen om kan ze opnieuw niet omgaan met de druk van het thuispubliek? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Quebec City 2017.

WTA Quebec City 2017 (tapijt indoor)

De officiële naam voor het WTA Quebec City 2017 is het Coupe Banque Nationale présentée par IGA. De vrouwen spelen in een indoor baan op tapijt, waar ze zich ideaal kunnen voorbereiden WTA Quebec City 2017op het indoorseizoen. De totale prijzenpot is iets meer dan $225.000 en de winnares mag een cheque van $43.000 mee naar huis nemen. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top 8 van de plaatsingslijst zijn Safarova (1), Dodin (2), Babos (3), Maria (4), Lepchenko (5), Brady (6), Van Uytvanck (7) en Gulubic (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en de complete loting verwijzen we naar deze link.

WTA Quebec City 2017 favorieten

We zagen WTA Toronto dat Bouchard enorm veel moeite heeft met de druk als ze in eigen land speelt. Op het moment dat de coach haar bezocht tijdens de wedstrijd hoorde je dat ze het eigen publiek niet teleur wilde stellen. Dat is iets waar ze niet zomaar overheen komt en we denken dan ook niet dat ze dit toernooi zal winnen. Tapijt indoor zijn altijd snelle banen en een goede service is hier zeker een voordeel. Safarova is als eerste geplaatst, speelde goed op de US Open en heeft alle slagen in huis om dit toernooi te winnen.

We gokken 2/10 units dat Safarova WTA Quebec City 2017 wint tegen een odd van 5.50 bookmaker Kroon.

Andere goede bookmakers om te gokken op WTA Quebec City 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!