WTA Praag voorbeschouwing

Er zijn deze week twee WTA Toernooien en dat zijn twee kleine International toernooien. Het WTA Praag toernooi is één van deze twee toernooien. Vorig jaar was de eerste editie van dit toernooi en lokale favoriet Pliskova wist de titel te pakken. Zal ze dit jaar opnieuw winnen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op het WTA Praag toernooi.

WTA Praag (gravel)
Afgelopen jaar won lokale favoriet Pliskova en ze is één van de acht Tsjechische vrouwen actief deze week op het WTA Praag toernooi. De officiële naam is het J&T Banka Open. Het prijzengeld WTA Praagvan dit toernooi is iets meer dan $425.000. Er zijn 32 speelsters actief op dit toernooi en niemand heeft een bye in de eerste ronde. De top 8 van de plaatsingslijst is Kuznetsova (1), Safarova (2), Pliskova (3), Stosur (4), Strycova (5), Pstapenko (6), Cibulkova (7) en Wickmayer (8). Met zeven speelsters uit de top 40 is dit toernooi goed bezet. De echte toppers pakken nu rust voor het grote toernooi in Madrid dat volgende week begint. Er zijn geen Nederlandse speelsters actief deze week.

Favorieten
Kuznetsova is dan wel als eerste geplaatst maar de vorm van vroeger heeft ze niet meer te pakken. Ze wordt ook een jaartje ouder en vooral in fysieke partijen laat ze het tegenwoordig nog wel eens afweten. Pliskova verdedigt hier haar titel en kan het mogelijk in de halve finale opnemen tegen een andere Tsjechische, Safarova. Aan de bovenkant van het schema geven we Cibulkova een goede kans om ver te komen. Met Kuznetsova, Strycova en Stosur aan haar kant heeft ze iig de mogelijkheid om ver te komen. We durven wel een risico te nemen en zetten 1/10 units op een eindoverwinning van Cibulkova tegen een odd van 9.50 bij bookmaker Unibet.

Andere top bookmakers om te wedden op tennis zijn

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands