WTA Praag 2019 voorbeschouwing

Net als bij de mannen zijn er bij de vrouwen de komende week nog twee voorbereidingstoernooien, waaronder WTA Praag 2019, voordat Madrid en Rome op de WTA kalender staan. Dit toernooi heeft nog niet zo’n lange geschiedenis en startte in 2015. Vorig jaar won Kvitova hier de titel nadat eerder te titel ging naar Barthel, Safarova en Pliskova. Krijgen we weer een winnares uit het thuisland? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Praag 2019.

WTA Praag 2019 (gravel)

Het J&T Banka Prague Open is de officiële naam voor het WTA Praag 2019 toernooi. Het is een WTA International toernooi waardoor het totale prijzengeld $225.000 is. De winnares krijgt zoals gebruikelijk bij dit soort toernooien $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Pliskova (1), Sevastova (2), Wang (3), Buzarnescu (4), Collins (5), Siniakova (6), Kuzmova (7) en Vondrousova (8). Er zijn geen Nederlandse spelers aanwezig. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Praag 2019 favorieten

Opnieuw een Tsjechische speelsters als nummer één geplaatst op dit toernooi en het is natuurlijk ook een zeer groot tennisland bij de vrouwen. Pliskova is met afstand de beste speelster van dit deelnemersveld. Natuurlijk is de druk best groot maar ze zou gezien de loting zit ze in het beste gedeelte van het schema. Onderin het schema zijn Vondrousova en Sevastova goed in vorm, maar die kan Pliskova pas treffen in de finale.

Gokken op WTA Praag 2019 doen we met 1/10 unit op Pliskova tegen een odd van 3.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Praag 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!