WTA Praag 2018 voorbeschouwing

Bij de dames staan er deze week twee kleine WTA International toernooien op het programma waaronder WTA Praag 2018. Een toernooi dat nog maar drie jaar op de WTA kalender heeft gestaan en dit jaar dus voor de vierde keer wordt georganiseerd. Vorig jaar won de Duitse Barthel dit toernooi. Lukt het haar om weer te stunten? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Praag 2018.

WTA Praag 2018 (gravel)

Het J&T Banka Prague Open is de officiële naam van dit WTA Praag 2018 toernooi. Een klein WTA toernooi maar er staan toch weldegelijk enkele grote namen aan de start in Praag met uiteraard veel speelsters uit Tsjechië. Het totale prijzengeld is $250.000 en de winnares krijgt in totaal $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief op dit toernooi waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Pliskova (1), Kvitova (2), Kasatkina (3), Gavrilova (4), Strycova (5), Zhang (6), Buzarnescu (7) en Siniakova (8). De Nederlandse Hogenkamp is automatisch toegelaten tot dit toernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Russische Alexandrova. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Praag 2018 favorieten

Tijdens het debuut jaar van dit toernooi wist Pliskova de titel te pakken en dit jaar doet ze opnieuw mee. Samen met landgenote Kvitova zijn er twee speelsters uit de top 10 aanwezig en dat is ontzettend knap voor zo’n klein toernooi. De hoop voor de organisatie is natuurlijk dat de twee Tsjechische top speelsters elkaar treffen in de finale. Pliskova kwam ook al ver in Stuttgart en we verwachten dat ze in Praag voor de tweede keer zal winnen.

Gokken op WTA Praag 2018 doen we met 1/10 unit op Pliskova tegen een odd van 3.00 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op WTA Praag 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!