WTA Nürnberg 2018 voorbeschouwing

Samen met WTA Strasbourg is WTA Nürnberg 2018 het tweede voorbereidingstoernooi op weg naar Roland Garros. Het toernooi wat de afgelopen twee jaar is gedomineerd door Kiki Bertens. Het is een WTA International toernooi dat nog maar sinds 2013 op de kalender staat. De afgelopen week heeft Bertens weer wat rust kunnen pakken nadat ze heel ver kwam in Madrid. Lukt het haar om drie keer de titel op rij te pakken? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Nürnberg 2018.

WTA Nürnberg 2018 (gravel)

De officiële naam van het WTA Nürnberg 2018 toernooi is de Nürnberger Versicherungscup. De prijzenpot is zoals gebruikelijk $225.000 bij een WTA International toernooi en de winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Stephens (1), Goerges (2), Bertens (3), Zhang (4), Begu (5), Cristea (6), Van Uytvanck (7) en Siniakova (8). Bertens is als tweede geplaatst en mag het in de eerste ronde opnemen tegen een speelsters uit het kwalificatietoernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Nürnberg 2018 favorieten

Het was goed te zien dat Bertens vermoeid was in Rome. Ze bewoog niet al te best en zal van de ene kant blij zijn dat ze al vroeg kon afreizen naar Duitsland om daar wat rust te pakken. De uitstekende week in Madrid is zwaar maar ontzettend mooi geweest. Door de vele punten die Bertens heeft gepakt in Madrid zal ze zich niet al te veel bekommeren om per definitie weer de zege te willen pakken. Goerges is de grootste concurrente deze week maar we vinden haar te vaak alles of niets spelen. We zijn een beetje chauvinistisch en denken gokken dat Bertens voor de derde keer op rij dit toernooi wint.

Gokken op WTA Nürnberg 2018 doen we met 1/10 units op Bertens tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op WTA Nürnberg 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!