WTA Nottingham voorbeschouwing

Het was al jaren een toernooi voor de mannen en sinds vorig jaar is er ook een toernooi voor de vrouwen in Nottingham. De mannen en de vrouwen spelen niet gelijktijdig. Vorig jaar won Konjuh de titel door in de finale Niculescu te verslaan. Lukt het Konjuh om haar titel te prolongeren? Wij van gokken op sport geven voorbeschouwing en tips om te wedden op WTA Nottingham.

WTA Nottingham (gras)
De eerste week van het toch al zo korte grasseizoen gaat onder andere van start in Nottingham. Het is een International toernooi met een totale prijzengeld van $226.750. De officiële naam dit Nottinghamtoernooi is de Aegon Open Nottingham. Er zijn 32 speelsters actief tijdens dit toernooi en iedereen begint het toernooi in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Pliskova (1), Konta (2), Wozniacki (3), Puig (4), Wickmayer (5), Watson (6), Barthel (7) en McHale (8). Aangezien gelijktijdig het WTA toernooi in ’s-Hertogenbosch wordt gespeeld zullen daar de Nederlandse speelsters actief zijn.

Favorieten
Vorig jaar wist geen van de geplaatste speelsters de finale te halen. De omschakeling van gravel naar gras kost bij de meeste toch wel wat tijd terwijl de specialisten daar wat minder moeite mee hebben. Komt nog eens bij dat veel geplaatste speelsters langer op Roland Garros actief zijn geweest en zodoende minder uren op een grasbaan hebben gestaan. Voor ons maakt Wozniacki een kans om te winnen in Nottingham. Ze heeft veel ervaring op gras ten opzichte van de andere geplaatste speelsters. De Belgische Wickmayer doet het ook altijd goed op gras maar voor de eindzege zien we haar niet gaan. We gokken 1/10 unit dat Wozniacki het toernooi wint tegen een odd van 6.50 bij bookmaker Mybet.

Andere top bookmakers om te wedden op WTA Nottingham zijn

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands