WTA Nottingham 2018 voorbeschouwing

Het grasseizoen begint bij de dames meteen waar de grote climax zal zijn en dat is in Engeland met WTA Nottingham 2018. Een toernooi wat sinds drie jaar op de WTA kalender staat en voorheen alleen maar een toernooi was voor de mannen. De afgelopen drie jaar wonnen Konjuh, Pliskova en vorig jaar Vekic. Wie pakt dit jaar de titel in Nottingham? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en Formule1 ook een voorbeschouwing op WTA Nottingham 2018

WTA Nottingham 2018 (gras)

De officiële naam van WTA Nottingham 2018 is het Nature Valley Open en staat genoteerd als een WTA International toernooi. Het totale prijzengeld is zoals gebruikelijk bij dit soort toernooien $250.000 en de winnares krijgt bijna $43.000 mee naar huis. Er zijn in totaal 32 spelers actief waardoor iedereen in actie komt tijdens de eerste ronde. De acht geplaatste spelers zijn Barty (1), Rybarikova (2), Osaka (3), Konta (4), Buzarnescu (5), Vekic (6), Diyas (7) en Stosur (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Nottingham 2018 (favorieten)

Geen enkele speelster uit de top 15 is aanwezig in Nottingham deze week. Wat ons betreft hebben veel speelsters een kans om te winnen. Toch is spelen op gras iets totaal anders en de speelsters met ervaring zullen toch iets in het voordeel zijn. Konta is bezig aan een matig seizoen maar won vorig jaar wel een titel op gras. Ze heeft intussen genoeg ervaring om in dit deelnemersveld ver te komen.

Gokken op WTA Nottingham 2018 doen we met 1/10 units op Konta tegen een odd van 6.50 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op WTA Nottingham 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!