WTA Nottingham 2017 voorbeschouwing

In Engeland gaat het grasseizoen van start tijdens WTA Nottingham 2017. Dit is het begin van een reeks toernooien in Engeland met als klapper natuurlijk Wimbledon. De Britse Konta zal tevreden zijn dat het gravelseizoen voorbij is aangezien ze ontzettend veel moeite heeft om goed te bewegen. Ze is de nummer 1 van de plaatsingslijst en de favoriet om dit toernooi te winnen. Kan ze met de druk omgaan? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Nottingham 2017.

WTA Nottingham 2017 (gras)

De officiele naam van het WTA Nottingham 2017 is het Aegon Open Nottingham. Aegon is sponsor van een reeks grastoernooien die de komende weken op het programma staan. Het is een WTA WTA Nottingham 2017International toernooi. Het totale prijzengeld is zoals gebruikelijk bij de WTA International toernooien iets meer dan $225.000 en de winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief tijdens dit toernooi en daardoor komen alle geplaatste spelers de eerste ronde in actie. De geplaatste spelers zijn Konta (1), Sevastova (2), Davis (3), Riske (4), Safarova (5), Rogers (6), Barthel (7) en Osaka (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht voor alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Nottingham 2017 favorieten

Vorig jaar won Pliskova dit toernooi maar ze is er dit jaar niet bij. Konta was toen als tweede geplaatst maar verloor al vroeg in het toernooi. Toch ligt gras haar veel beter dan gravel waar ze echt niet op kan bewegen. Ze durft niet door te glijden op het gravel daar waar andere op zo’n manier nog ballen terug kunnen krijgen. Het gat met de nummer twee van de plaatsingslijst is groot. Konta is de nummer 7 van de wereld terwijl Sevastova de nummer 24. Safarova is een goede outsider maar heeft tot dusverre geen geweldig seizoen.

We gokken 3/10 units dat Konta in eigen land WTA Nottingham 2017 op haar naam schrijft tegen een odd van 3.75 bij bookmaker KroonSport.

Andere goede bookmakers om te gokken op WTA Nottingham 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!