WTA New Haven voorbeschouwing

Het laatste WTA toernooi bij de vrouwen is deze week het WTA New Haven. Het is een WTA Premier toernooi en is de laatste voorbereiding op de US Open. Petra Kvitova won dit toernooi de laatste twee jaar en is dit jaar weer aanwezig om haar titel te verdedigen. Wie pakt de laatste WTA titel voor de US Open? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op WTA New Haven.

WTA New Haven (hard)
De officiele naam van WTA New Haven is het Connecticut Open presented by United Technologies. Het is een WTA Premier toernooi en heeft een WTA New Haventotale prijzenpot van iets meer dan $760.000. De winnares van het toernooi mag ruim $130.000 op haar rekening bijschrijven. Er zijn 30 speelsters actief op dit toernooi waarvan de nummers 1 en 2 geplaatst bye hebben in de eerste ronde. Dat zijn Radwanska (1) en Vinci (2). De overige geplaatste speelsters zijn Kvitova (6), Bacsinszky (7) en Svitolina (10). Het toernooi heeft te kampen met absurd veel afzeggingen van geplaatste speelsters. Keys (3), Kuzentsova (4), Konta (5) en Pliskova (8) hebben zich allemaal geblesseerd afgemeld. De plaatsen worden opgevuld door lucky losers.

Favorieten
Aangezien veel geplaatste spelers zijn afgehaakt blijven er maar weinig echte favorieten over. Radwanska en Kvitova zitten in hetzelfde kwart en kunnen zich al snel tegenkomen in het toernooi. Gezien de laatste jaren doet Kvitova het altijd prima tijdens WTA New Haven. Radwanska heeft dit jaar al regelmatig te maken gehad met blessures en ze zal geen enkel risico nemen gezien de US Open. We gokken 1/10 unit op de eindoverwinning voor Kvitova tegen een odd van 4.33 bij bookmaker Bwin

Andere top bookmakers om te wedden op WTA New Haven tennis staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands