WTA New Haven 2018 voorbeschouwing

Nog een weekje voordat het laatste grand slam van het jaar begint staat WTA New Haven 2018 op het programma. Een WTA Premier toernooi waar de speelsters voor het laatst wedstrijdritme op kunnen doen om met een goed gevoel richting New York te gaan. Halep en Bertens staan beide op de deelnemerslijst, maar het is de vraag of ze wel gaan starten nadat ze beide de finale hebben gehaald in Cincinnati. Wie pakt de titel in New Haven en gaat met een top gevoel richting de US Open? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA New Haven 2018.

WTA New Haven 2018 (hard)

Het Connecticut Open is de officiële naam van het WTA New Haven 2018 toernooi. Er is bijna $800.000 aan prijzengeld voor dit toernooi en de winnares mag bijna $140.000 mee naar huis nemen. Er zijn 30 speelsters aanwezig en dat wil zeggen dat de nummers één en twee van de plaatsingslijst een bye hebben in de eerste ronde. De geplaatste speelsters zijn Halep (1), Garcia (2), Kvitova (3), Pliskova (4), Goerges (5), Bertens (7), Strycova (8) en Gavrilova (9). Barty was als zesde geplaatst maar heeft af moeten zegen vanwege een virale infectie. Daardoor is Gavrilova als negende geplaatste. Bertens mag het in de eerste ronde opnemen tegen Kontaveit, waar ze afgelopen week nog van won in Cincinnati. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA New Haven 2018 favorieten

We verwachten dat er nog wel wat mutaties gaan komen in het speelschema omdat een aantal speelsters niet zal starten. Halep speelde zowel de finale in Montreal als in Cincinnati en we denken dat ze dit toernooi overslaat om fris aan de US Open te beginnen. Het is zelfs de vraag of Bertens wel zal starten want ook zij heeft een zware week achter de rug. Dit soort toernooien zijn lastig te voorspellen want de speelsters zullen bij ieder klein pijntje geen enkel risico nemen met het ook op de US Open. Aangezien we verwachten dat Halep niet zal starten gaan we voor Garcia.

Gokken op WTA New Haven 2018 doen we met 1/10 unit op Garcia tegen een odd van 8.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op WTA New Haven 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!