WTA Moskou 2019 voorbeschouwing

Het seizoen bij de vrouwen loopt langzaam naar het einde toe maar er staat nog een WTA Premier toernooi op het programma in de vorm van WTA Moskou 2019. Een toernooi waar sommige speelsters nog de broodnodige punten kunnen halen om de WTA Finals te bereiken. Bertens zal ook hier spelen en heeft een bye in de eerste ronde. Afgelopen week wist ze tot de kwartfinale te komen in Linz waar ze verloor van het grote Amerikaanse talent Gauff. Hoe ver weet ze te komen in Moskou en stelt ze definitief een plek veilig voor de WTA Finales? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Moskou 2019.

WTA Moskou 2019 (hard indoor)

De VTB Kremlin Cup is de officiële naam van het WTA Moskou 2019 toernooi. Het is een WTA Premier toernooi met een totale prijzenpot van iets meer dan $1 miljoen waarvan de winnares ongeveer $180.000 ontvangt. Er zijn in totaal 28 speelsters actief waardoor de top vier geplaatste speelsters een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Svitolina (1), Bertens (2), Bencic (3), Vekic (4), Yastremska (5), Sevastova (6), Sakkari (7) en Alexandrova (8). Bertens heeft een bye in de eerste ronde en mag het opnemen tegen de winnares van het duel Babos vs Kanepi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Moskou 2019 favorieten

Bencic verloor al heel snel in Linz en heeft voor dit toernooi een wild card aangevraagd en ontvangen. Bertens haalde één ronde meer ten opzichte van vorig jaar en dat is een prima prestatie. Zeker omdat ze een flinke reis vanuit Azië moest maken en op een totaal andere ondergrond moest spelen. Eerder dit jaar wist ze in Rusland al een toernooi te winnen, dat van St. Petersburg. Toen had ze het ook lastig in de eerste rondes maar wist te groeien in het toernooi. Bertens verloor hier vorig jaar in de tweede ronde dus ze kan weer de nodige punten sprokkelen voor de ranglijst aangezien geen punten te verdedigen heeft. Svitolina is voor ons de favoriet om dit toernooi te winnen. Ze pakte een weekje extra rust om vanuit China te komen. De bovenkant van het schema is de makkelijke kant en dat is in haar voordeel.

Gokken op WTA Moskou 2019 doen we met 1/10 unit op Svitolina teven een odd van 4.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Moskou 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker