WTA Moscow 2018 voorbeschouwing

Naast de Kremlin Cup is er dit jaar nog een WTA toernooi in de Hoofdstad van Rusland namelijk het WTA Moscow 2018. Dit toernooi neemt vanaf dit jaar de plaats in van het WTA Bastad toernooi. De ondergrond van het toernooi is gravel. Wie pakt de primeur door de eerste titel hier te pakken? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Moscow 2018.

WTA Moscow 2018 (gravel)

Het Moscow River Cup presented by Ingrad is de officiële naam van het WTA Moscow 2018 toernooi. Een WTA International toernooi maar wel met een grotere prijzenpot dan normaal. Het totale prijzengeld is met $750.000 ruim drie keer zoveel dan normaal en de winnares mag dan ook … mee naar huis nemen. Er zijn 32 speelsters aanwezig waardoor iedereen start in de eerste rond. De top acht geplaatste speelsters zijn Georges (1), Kasatkina (2), Sevastova (3), Siniakova (4), Sasnovich (5), Begu (6), Cornet (7 en Kanepi (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Moscow 2018 favorieten

Georges komt na haar Wimbledon halve finale weer eens in actie. Ze heeft voldoende tijd gehad om te kunnen wennen aan het gravel. De vraag is of ze genoeg is gemotiveerd om komende week tot het gaatje te gaan. Ze zal aanzienlijk wat startgeld gekregen hebben omdat ze het uithangbord is van dit toernooi. Cornet en Sevastova hebben beide een finale gespeeld en krijgen weinig rust voor dit toernooi. Voor ons is Kasatkina de grote favoriet. Met haar handige spel kan ze het iedereen lastig maken en voor het thuispubliek zal ze zeker haar best willen doen.

Gokken op WTA Moscow 2018 doen we met 1/10 unit op Kasatkina tegen een odd van 8.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op WTA Moscow 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!