WTA Montreal 2018 voorbeschouwing

Waar de heren in Toronto spelen gaan de dames beginnen aan WTA Montreal 2018. De toernooien in Toronto en Montreal wisselen elkaar af. Het ene jaar komen de dames en het volgende jaar de heren. Bij de dames is dit een Premier 5 toernooi en daarmee maakt het onderdeel uit van de grootst mogelijke toernooien op de WTA Tour. Vorig jaar pakte Svitolina de titel. Kan ze haar titel verdedigen ondanks dat ze niet in al te beste vorm is? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen ook tips om te gokken op WTA Montreal 2018.

WTA Montreal 2018 (hard)

De officiële naam van het WTA Montreal 2018 toernooi is de Coupe Rogers presente par Banque Nationale. Zoals de naam al aangeeft zitten we in het Franse gedeelte van Canada. Het totale prijzengeld is ongeveer $2,8 miljoen en de winnares krijgt ruim $500.000 mee naar huis. Er zijn 56 speelsters aanwezig waardoor de top acht geplaatste speelsters een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Halep (1), Wozniacki (2), Stephens (3), Kerber (4), Svitolina (5), Garcia (6), Muguruza (7) en Kvitova (8). Kiki Bertens is met haar twintigste plaats op de wereldranglijst natuurlijk rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi. Ze mag het in de eerste ronde opnemen tegen Zhao, een Canadese die het toernooi mag spelen met een wildcard. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Montreal 2018 favorieten

De bezetting voor dit toernooi is heel sterk, maar de top speelsters zijn ook verplicht om te spelen op de WTA Premier 5 toernooien. Afgelopen week zagen we Wozniacki uiteindelijk niet starten in Washington en Serena Williams kansloos in de eerste ronde verliezen van Konta. Ook Muguruza starte niet in San Jose. Veel speelsters komen pas tijdens dit toernooi in actie nadat ze actief waren op wimbledon. Het is dus altijd even afwachten hoe sommige speelsters er voor staan. Het zal een vrij open strijd worden want er is op dit moment geen enkele speelster de beste van het veld. We gaan dan ook voor een outsider in de vorm van …

Gokken op WTA Montreal 2018 doen we met 1/10 units op Garcia tegen een odd van 15.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op WTA Montreal 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!