WTA Madrid 2019 voorbeschouwing

Samen met de mannen spelen de vrouwen een gecombineerd toernooi in de vorm van WTA Madrid 2019. Vorig jaar wist Kvitova dit grote WTA toernooi te winnen door in de finale Bertens in drie sets te verslaan. Lukt het Bertens om weer zo ver te komen en om misschien we het toernooi te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Madrid 2019.

WTA Madrid 2019 (gravel)

Net als bij de mannen is het Mutua Madrid Open de officiële naam van het WTA Madrid 2019 toernooi. Het totale prijzengeld is identiek als bij de mannen met €6,5 miljoen en de winnares €1,2 miljoen. Er zijn 64 speelsters actief dus iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Osaka (1), Kvitova (2), Halep (3), Kerber (4), Pliskova (5), Svitolina (6), Bertens (7) en Stephens (8). Bertens heeft de eerste ronde al gewonnen en mag het in de tweede ronde opnemen tegen Ostapenko. Voor een compleet overzicht van alle spelers en de loting verwijzen we naar deze link.

WTA Madrid 2019 favorieten

Bertens verloor in Stuttgart van de latere winnares Kvitova die tijdens dat toernooi ook echt de beste speelster was. Bertens speelde niet slecht, maar het balletje rolde net de verkeerde kant op voor haar. Halep staat op de startlijst maar de vraag is of ze voldoende fit is. Osaka liep een blessure op in Stuttgart en staat ook op de startlijst. Maar ze heeft al meerdere keren aangegeven dat ze op gravel spelen niet leuk vindt. Kerber en Pliskova zijn uit vorm en Svitolina is een vraagteken aangezien ze dit toernooi weer speelt sinds lange afwezigheid. Een finale voor Bertens tegen Kvitova zit er niet in want ze zit aan dezelfde kant van het speelschema als Kvitova. Ze kunnen elkaar in de kwartfinale al treffen. Geen beste loting want in onze ogen is Kvitova de speelster in vorm op dit moment.

Gokken op WTA Madrid 2019 doen we met 1/10 units op Kvitova tegen een odd van 7.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Madrid 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!