WTA Madrid 2018 voorbeschouwing

Net als bij de mannen staat bij de vrouwen een groot toernooi op de kalender in de vorm van WTA Madrid 2018, een premier mandatory toernooi. Dit wil zeggen dat alle top speelsters, mits geblesseerd, aanwezig moeten zijn. De afgelopen twee jaar wist Halep dit toernooi te winnen maar het zou ons verrassen mocht ze opnieuw winnen gezien haar vorm. Of lukt haar te stunten in Madrid? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie en Formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Madrid 2018.

WTA Madrid 2018 (gravel)

Net als bij de mannen is de officiële naam van dit toernooi het Mutau Madrid Open. Het totale prijzengeld is bijna $6,7 miljoen en de winnares mag zo’n $1,1 miljoen in ontvangst nemen. Het deelnemersveld is wat groter dan bij de mannen want er doen in totaal 64 speelsters aan mee. Hierdoor begint iedereen het toernooi in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Halep (1), Wozniacki (2), Muguruza (3), Svitolina (4), Ostapenko (5), Pliskova (6), Garcia (7) en V. Williams (8). Kiki Bertens is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Sakkari. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Madrid 2018 favorieten

Sinds het grote toernooi in Stuttgart zijn afgelopen week maar weinig speelsters uit de top 10 in actie gekomen. Pliskova zou in Praag starten maar moest op het laatste moment afhaken door een bovenbeen blessure. Ze was niet de enige die verstek liet gaan want ook Wozniacki moest gedurende het toernooi in Turkije zich ook geblesseerd terugtrekken. De focus bij de toppers ligt op dit soort toernooien waardoor er geen enkel risico wordt genomen bij kleine pijntjes. Er zijn veel speelsters uit de top acht niet in vorm en ze missen tot nu toe allemaal de constantheid. Kvitova speelde wel in Praag en gaf een goede indruk. Ze heeft dit toernooi al twee keer eerder gewonnen (2011, 2015) en dat komt ook door de voor haar perfecte omstandigheden. Er wordt op hoogte gespeeld en daardoor gaan de ballen iets sneller ten opzichte van andere gravelbanen. Met haar harde service en slagen kan ze dit toernooi all the way gaan.

Gokken op WTA Madrid 2018 doen we met 2/10 units op Kvitova tegen een odd van 12.00 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op WTA Madrid 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!