WTA Lugano 2018 voorbeschouwing

Er staan twee WTA International toernooien op het programma voor komende week waaronder het nieuwe WTA Lugano 2018. Een nieuw toernooi dus op de WTA kalender in Zwitserland. Vorig jaar stond het toernooi nog in Biel georganiseerd maar nu is dat verhuisd. Wie pakt de primeur en wint dit toernooi? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP tennis en de Eredivisie ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Lugano 2018.

WTA Lugano 2018 (gravel)

Het Samsung Open Presented by Corner is de officiele naam van het WTA Lugano 2018 toernooi. Een WTA International toernooi en daardoor is het prijzengeld $225.000 en de winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Mladenovic (1), Mertens (2), Kontaveit (4), Kuznetsova (5), Cornet (6), Buzarnescu (7) en Sasnovich (8). De nummer drie, Suarez-Navarro heeft zich op het laatste moment afgemeld. De Nederlanders Hogenkamp en Rus moeten zich proberen te kwalificeren voor het hoofdtoernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Lugano 2018 favorieten

Opnieuw een toernooi waar de absolute top niet aanwezig is. Dit is ook een beetje een tussenweek voor de dames op weg naar de grotere toernooien. Als we kijken naar dit deelnemersveld dan geven we Siegemund en Giorgi goede kansen om ver te komen. We gaan uiteindelijk voor Mertens als eindwinnaar. Ze heeft nog niet de grote vorm van begin dit jaar maar in dit deelnemersveld moet ze wel een serieuze kans maken.

Gokken op WTA Lugano 2018 doen we met 1/10 units dat Mertens wint tegen een odd van 8.00 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op WTA Lugano 2018? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!