WTA Linz 2020 voorbeschouwing

Na een lange pauze van de WTA Tour staat er komende week weer eens een WTA toernooi op het programma in de vorm van WTA Linz 2020. Het toernooi kent een lange historie en zal voor dit gemankeerde tennis jaar het laatste toernooi zijn op de WTA kalender. Vorig jaar wist de jonge Ameriaanse Gauff dit toernooi op haar naam te schrijven. Wie pakt er dit jaar de titel in Linz? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal en ATP Tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Linz 2020.

WTA Linz 2020 (hard, indoor)

De officiële naam voor het WTA Linz 2020 toernooi is het Upper Austria Ladies Linz tournament. Een WTA International toernooi en het laatste WTA toernooi van dit jaar. Het totale prijzengeld is ongeveer €180.000 en de winnares krijgt ruim €20.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen actief is in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Sabalenka (1), Mertens (2), Yastremka (3), Alexandrova (4), Kudermetova (5), Podoroska (6), Teichmann (7) en Pera (8). Rus is actief op dit toernooi en neemt het in de eerste ronde op tegen Zidansek. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Linz 2020 favorieten

Normaal is dit een toernooi waar altijd wel een paar speelsters uit de mondiale top 10 actief zijn maar in dit Covid-19 jaar houden deze het voor gezien dit jaar. Sabalenka is als elfde van de wereld als nummer één geplaatst en heeft wat ons betreft de morele verplichting om dit toernooi op haar naam te schrijven. Het is een niet al te snelle baan en dat is in haar voordeel omdat ze niet de snelste is op de baan.

Gokken op WTA Linz 2020 doen we met 1/10 units op Sabalenka tegen een odd van 2.75 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op WTA Linz 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker