WTA Linz 2019 voorbeschouwing

De vrouwen maken deze week al de overgang naar de Europese indoortoernooien met WTA Linz 2019 toernooi. Een klein WTA International toernooi wat al sinds 1991 op de WTA tour kalender staat. Na haar halve finale in Beijing heeft Kiki Bertens een wild card aangevraagd en gekregen van de organisatie. Ze zal het goede gevoel wat ze over heeft gehouden van afgelopen week vast willen houden en de nodige punten willen sprokkelen om zich te plaatsen voor de lucratieve WTA finals. Lukt het haar om een paar ronden mee te pikken of maakt ze zelfs kans op de titel? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Linz 2019.

WTA Linz 2019 (hard indoor)

De officiële naam voor het WTA Linz 2019 is het Upper Austria Ladies Linz. Het WTA International toernooi heeft een totale prijzenpot van $250.000 en de winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De geplaatste speelsters zijn Bertens (1), Bencic (2), Sevastova (3), Vekic (4), Goerges (5), Sakkari (6), Strycova (7) en Alexandrova (8). Bertens is als eerste geplaatst en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Pavlyuchenkova. Voor de vijfde keer dit jaar neemt ze het op tegen de Russische en beide hebben tot nu toe twee keer van elkaar gewonnen. Tijdens het indoor toernooi van St. Petersburg wist Bertens er met de winst vandoor te gaan. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Linz 2019 favorieten

Vorig jaar verloor Bertens in de tweede ronde van dit toernooi en heeft dus weinig punten te verdedigen en veel punten te winnen. Niet alleen voor de WTA finals maar ook voor de wereldranglijst. Toch zal het lastig worden met de lange reis vanuit China achter de rug en een tegenstander die weet wat het is om te winnen tegen Bertens. Aan de onderkant van het schema heeft Bencic een makkelijkere route en we geven haar de beste kansen om deze week te winnen in Linz.

Gokken op WTA Linz 2019 doen we met 1/10 unit op Bencic tegen een odd van 5.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Linz 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker