WTA Linz 2018 voorbeschouwing

Bij de vrouwen start deze week de Europese indoortoernooien aan het einde van het jaar met WTA Linz 2018 als beginpunt. Voor veel speelsters een belangrijk toernooi want er is nog een plaats te verdienen voor de WTA Finals waar Bertens nog altijd een kans maakt om zich te kwalificeren. Ze speelt in Linz waar haar grote concurrente Pliskova in Azië blijft spelen. Lukt het Bertens om ver te komen en zodoende de nodige punten bij elkaar te sprokkelen? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal en grand slam tennis ook tips om te gokken op WTA Linz 2018.

WTA Linz 2018 (hard indoor)

Het Upper Austria Ladies Linz is de officiele naam voor het WTA Linz 2018 toernooi. Het is een WTA International toernooi waardoor het totale prijzengeld zoals altijd $225.000 is en de winnares krijgt $43.000. Er zijn 32 speelsters actief en iedereen komt in actie tijdens de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Georges (1), Bertens (2), Strycova (3), Giorgi (5), Pavlyuchenkova (6), Rybarikova (7), Vekic (8) en Sianikova (9). Cibulkova was als vierde geplaatst maar heeft zich vanwege een schouderblessure afgemeld. Bertens mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Oostenrijkse Haas. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Linz 2018 favorieten

Bertens zit in de onderste gedeelte van het schema waarin ook nog eens vier spelers uit de kwalificatie zijn ingedeeld. Het is met afstand het makkelijkste gedeelte van het schema. De baan in Linz zal wat sneller zijn dan de buitenbanen in Azië en daar heeft Bertens in het verleden toch wel wat moeite mee gehad. Toch is ze voor ons de favoriet om dit toernooi te winnen.

Gokken op WTA Linz 2018 doen we met 1/10 units op Bertens tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Linz 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!