WTA Linz 2017 voorbeschouwing

Het indoorseizoen in Europa is begonnen en daarmee komen we langzaam maar zeker aan het einde van een lang seizoen. Na het grote toernooi in Beijing zijn er deze week drie kleine WTA International toernooien waarvan er twee in Azië. Bertens neemt deel aan dit toernooi en daarmee verlaat ze het hardcourt seizoen dat toch wel teleurstellend is verlopen. Lukt het haar wel om in het korte indoorseizoen wat wedstrijden te winnen? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden ook tips om te gokken op WTA Linz 2017.

WTA Linz 2017 (indoor hard)

De Upper Austria Ladies Linz is de officiële naam van het WTA Linz 2017 toernooi. Een toernooi wat al geruime tijd op de WTA Kalender staat. Het is een WTA Internaional toernooi en dat geeft aan dat de prijzenpot iets meer dan $225.000 is. De winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief en iedereen start dus in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Rybarikova (1), Strycova (2), Bertens (3), Kontaveit (4), Cirstea (5), Siniakova (6), Maria (7) en Niculescu (8). Naast Bertens is ook Hogenkamp actief op dit toernooi. Zij wist zich te plaatsen via het kwalificatie toernooi en mag het opnemen tegen het eerste reekshoofd Rybarikova. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Linz 2017 favorieten

Bertens is als derde geplaatst maar neemt het in de eerste ronde op tegen Lepchenko. Daar heeft ze de afgelopen twee keer van verloren waaronder tijdens de US Open. Indoorbanen zijn over het algemeen wat sneller en dat zal Bertens niet ten goede komen, mits haar service loopt.

De over het algemeen wat kleinere en vinnige speelsters hebben op dit soort banen de overhand. We gokken 1/10 unit dat Strycova het WTA Linz 2017 wint tegen een odd van 8.00 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Linz 2017. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Kroon

€100gratis
€100gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €100
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!

Mr.Green

2x€10 gratis
2x€10 gratis
  • Ontvang 2x een €10 gratis weddenschap
  • Bij een storting van 20 euro