WTA Jurmala 2019 voorbeschouwing

Komende week staat er een nieuw toernooi op de WTA Kalender en dat is het WTA Jurmala 2019. Een toernooi in Letland en het is dan ook niet verwonderlijk dat Sevastova de nummer één geplaatst zal zijn. Het is een klein WTA International toernooi en één van de laatste kansen om op gravel te spelen voor het hardcourtseizoen begint in de Verenigde Staten. Wie pakt de eerste titel ooit in Jurmala? Wij van gokken op sport geven naast tips op Darts en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Jurmala 2019.

WTA Jurmala 2019 (gravel)

De officiële naam voor het WTA Jurmala 2019 toernooi is het Baltic Open. De prijzenpot is zoals gebruikelijk voor een WTA International toernooi $250.000 en de winnares krijgt $43.000. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Sevastova (1), Garcia (2), Siniakova (3), Sasnovich (4), Gasparyan (5), Potapova (6), Maria (7) en Ostapenko (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Jurmala 2019 favorieten

Met Sevastova en Ostapenko heeft dit nieuwe toernooi twee speelsters uit eigen land weten te strikken. Sevastova is eerste reekshoofd maar we kunnen niet zeggen dat ze goed in vorm is. Dat was al te zien in Boekarest waar ze een ongemotiveerde indruk achterliet. Ostapenko is helemaal weggezakt op de ranglijst en we verwachten haar dan ook niet als winnares. Garcia viel ook tegen in Lausanne waardoor we ook geen vertrouwen hebben dat ze ver zal komen. Rybakina won vandaag in Boekarest het toernooi maar we verwachten niet dat ze twee weken op rij een goed niveau haalt. Voor ons maakt Siniakova de beste kans op de titel. Ze staat niet onder druk zoals de twee Letse speelsters wel staan.

Gokken op WTA Jurmala 2019 doen we met 1/10 unit op Siniakova tegen een odd van 6.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Jurmala 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker