WTA Indian Wells 2019 voorbeschouwing

De komende anderhalve week staat het grote WTA Indian Wells 2019 toernooi op het programma bij zowel de vrouwen als de mannen. Bij de vrouwen is het een WTA Premier Mandatory toernooi. Wat wil zeggen dat alle top speelsters aanwezig moeten zijn, mits er blessureleed is. Het eerste grote toernooi bij de vrouwen na de Australian Open. Osaka pakte hier vorig jaar de titel maar de geschiedenis geeft aan dat een titel verdedigen in de woestijn van Indian Wells een moeilijke opgae blijkt te zijn. Lukt het haar toch of gaat een ander aan de haal met de zege? En wat kan Bertens na een toch teleurstellende serie in Doha en Dubai? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Indian Wells 2019.

WTA Indian Wells 2019 (hard)

Het BNP Paribas Open is de officiële naam van het WTA Indian Wells 2019 toernooi. De prijzenpot is ruim $8,3 miljoen en de uiteindelijke winnares mag ruim $1,3 miljoen meenemen. Er zijn 96 speelsters aanwezig. Er zijn 32 speelsters geplaatst en deze hebben allemaal een bye in de eerste ronde. De top tien geplaatste speelsters zijn Osaka (1), Halep (2), Kvitova (3), Stephens (4), Pliskova (5), Svitolina (6), Bertens (7). Kerber (8), Sabalenka (9), S. Williams (10). Bertens heeft dus een bye in de eerste ronde en mag het in de tweede ronde opnemen tegen de winnares van het duel Martic en Linette. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het totale speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Indian Wells 2019 favorieten

De complete top 28 is aanwezig op dit toernooi en dat geeft wel aan dat het een ontzettend sterk bezet toernooi is. Osaka won vorig jaar de titel maar in Dubai liet ze zien dat het allemaal nog niet vanzelf gaat. Natuurlijk won ze de Australian Open maar een coach wissel net na het grand slam zorgde ervoor dat ze zonder trainer afreisde naar Dubai. Daar ging het niet goed en was het al vroeg een exit. Op dat toernooi viel Bencic natuurlijk op door het zege maar we verwachten niet dat ze dat kunstje opnieuw kan flikken in Indian Wells. Maar dat de nog altijd pas 19 jarige Zwitserse na veel blessureleed weer op de weg terug is mag duidelijk zijn. Serena Williams is bij de bookmakers de favoriet maar in onze ogen zijn er toch veel twijfels. Ze blaast haar tegenstanders niet meer zo makkelijk weg als voorheen en het is pas haar tweede toernooi van het jaar na de Australian Open. Bertens viel tegen de laatste twee toernooien en dan met name door het mentale aspect in het spel. Ze wist zich niet in de partijen vast te bijten en te vechten voor een kans. Er was weer even wat verval naar de ‘oude’ Bertens als het even niet lukte. Hopelijk is dat na twee weken rust weer op orde. Het toernooi winnen zal een hele opgave worden maar een paar ronden meepikken zou mogelijk moeten zijn. We gaan uiteindelijk voor Halep als uiteindelijke winnaar van het WTA Indian Wells.

Gokken op WTA Indian Wells 2019 doen we met 1/10 unit op Halep tegen een odd van 9.00 bij bookmaker Bettson.

Zelf gokken op WTA Indian Wells 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker