WTA Indian Wells 2018 voorbeschouwing

Voor de vrouwen staat komende anderhalve week een Premier Mandatory toernooi op het programma in de vorm van WTA Indian Wells 2018. Net als de mannen spelen de vrouwen dus tegelijk in Indian Wells. Vorig jaar ging de overwinning verrassend naar Vesnina en dat was vooral omdat de top vrouwen niet aanwezig waren of afhaakte gedurende het toernooi vanwege blessureleed. Nu zijn de meeste vrouwen wel fit. Wie pakt de titel in Indian Wells? Wij van gokken op sport geven naast tips op Premier League ook tips om te gokken op WTA Indian Wells 2018.

WTA Indian Wells 2018 (hard)

Net als bij de mannen is de officiële naam van WTA Indian Wells 2018 het BNP Paribas Open. Een groot Premier Mandatory toernooi op de WTA Tour en dat wil zeggen dat de toppers verplicht, mits niet geblesseerd, moeten aantreden tijdens dit toernooi. Ook hier is het prijzengeld bijna $8 miljoen en gaat de winnares er met een cheque van ruim $1,3 miljoen vandoor. Er zijn 96 speelsters actief op dit toernooi en de top 32 heeft een bye in de eerste ronde. De top 8 van de plaatsingslijst zijn Halep (1), Wozniacki (2), Muguruza (3), Svitolina (4), Pliskova (5), Ostapenko (6), Garcia (7) en V. Williams (8). Bertens is als nummer 29 geplaatst en heeft daardoor een bye in de eerste ronde. Ze mag het in de tweede ronde opnemen tegen de winnaar van het duel S. Williams – Diyas. Een zware loting dus. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Indian Wells 2018 favorieten

De grote namen stonden vorige week niet te spelen in Acapulco waardoor iedereen ruim de tijd heeft gehad om zich op dit toernooi voor te bereiden. Het is voor Bertens te hopen dat ze beter speelt dan in Dubai waar ze kansloos in de eerste ronde verloor. Halep is de nummer 1 van de wereld maar heeft sinds de Australian Open weer last van haar enkel. Daar is ze vaak aan geblesseerd, moest tijdens haar laatste toernooi opgeven en kwam niet in actie in Dubai. De vraag is of ze voldoende is hersteld. Wozniacki heeft na Doha rust genomen en zal gebrand zijn om opnieuw de nummer 1 van de wereld te worden. Muguruza verloor de finale in Doha en nam daarna rust maar lijkt weer op de goede weg te zijn. Svitolina verdedigde haar titel in Dubai met succes en speelde een goed toernooi. Voor ons is zij toch wel de favoriet om dit toernooi te winnen. Vorig jaar verloor ze van Muguruza in de kwartfinale maar had ze in het begin van het jaar al ontzettend veel toernooien gespeeld. Dat is nu niet het geval waardoor ze fitter aan dit zware toernooi zal beginnen.

Gokken op WTA Indian Wells 2018 doen we met 1/10 unit op Svitolina tegen een odd van 9.00 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op WTA Indian Wells 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Indian Wells 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!