WTA Hua Hin 2019 voorbeschouwing

Na het grand slam geweld van afgelopen week gaat de WTA Tour weer van start met komende week twee toernooien waaronder WTA Hua Hin 2019. Een klein WTA International toernooi in Thailand waar toch wel wat grote namen aan de start verschijnen zoals Muguruza en Garcia. Omdat deze speelsters geen top tien plaats meer hebben mogen ze meer WTA International toernooien spelen. Vorig jaar won Babos dit toernooi. Lukt het haar opnieuw te stunten in Thialand? Wij van gokken op sport geven naast een voorbeschouwing op voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Hua Hin 2019.

WTA Hua Hin 2019 (hard)

De officiële naam van het WTA Hua Hin 2019 is het Toyota Thailand Open presented by E@. Zoals te doen gebruikelijk voor WTA International toernooien is het prijzengeld $225.000 en krijgt de winnares $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen in de eerste ronde van start gaat. De top acht geplaatste speelsters zijn Muguruza (1), Garcia (2), Hsieh (3), Zheng (4), Zhang (5), Tomljanovic (6), Parmentier (7) en Yastremska (8). Rus probeert zich via het kwalificatietoernooi te plaatsen en moet daarvoor nog één wedstrijd zien te winnen. Haar opponente is Liang. Voor een compleet overzicht van de loting en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Hua Hin 2019 favorieten

We hebben de afgelopen weken gezien dat Muguruza en Garcia het vooral nog ontbreekt aan wedstrijdritme. Het zal voor beide wel de voornaamste reden zijn om deel te nemen aan dit toernooi. Toch verwachten we niet meteen dat deze speelsters uiteindelijk ook het toernooi zullen winnen. We kiezen voor Hsieh omdat ze goed aan het seizoen is begonnen en ook een goed niveau haalde op de Australian Open. Daarnaast komt ze uit Azië en is daardoor de vochtige hitte gewend.

Gokken op WTA Hua Hin 2019 doen we met 1/10 units op Hsieh tegen een odd van 7.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Hua Hin 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands