WTA Hong Kong 2017 voorbeschouwing

Deze week is het WTA Hong Kong 2017 het toernooi met de grote namen op de WTA Tour. In Tianjin en Linz zijn de absolute toppers niet aanwezig maar dat is hier wel het geval. De vrouwen zijn bijna aan het einde van een lang tennis jaar. Vorig jaar won Wozniacki de titel. Lukt het haar om opnieuw te winnen op het eiland? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden ook tips om te gokken op WTA Hong Kong 2017.

WTA Hong Kong 2017 (hard)

Officieel het Prudential Hong Kong Tennis Open genoemd. Een toernooi wat pas drie jaar op de WTA kalender staat en de vorige winnaars waren Lisicki, Jankovic en Wozniacki. Opnieuw heeft dit toernooi een flinke lijst aan goede speelsters weten aan te trekken. Het is een WTA International toernooi maar net als in Tianjin heeft het een budget van $500.000 en krijgt de winnares iets meer dan $110.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen in actie komt in de eerste ronde. De geplaatste speelsters zijn Svitolina (1), V. Williams (2), Wozniacki (3), Radwanska (4), Vesnina (5), Pavlyuchenkova (6), Gavrilova (7) en Zhang (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Hong Kong 2017 favorieten

Veel goede speelsters tijdens dit toernooi op Hong Kong. Er zijn vier speelsters actief van de huidige top 11 van de wereld. Svitolina had dit toernooi niet op haar kalender staan maar kon nog een wild card krijgen om toch deel te nemen. Toch vinden de vorm van Svitolina niet zo goed als aan het begin van dit seizoen.

We denken dat Wozniacki haar titel met succes zal verdedigen en gokken 1/10 unit dat ze WTA Hong Kong 2017 wint tegen een odd van 6.00 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Hong Kong 2017. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!