WTA Hong Kong 2016 voorbeschouwing

De WTA tour heeft sinds twee jaar een toernooi staan op dit eiland en met WTA Hong Kong 2016 gaan we het derde jaar in van dit WTA toernooi. Met Lisicki (2014) en Jankovic (2015) heeft het twee mooie namen op de erelijst staan. Het is een verlengstuk van de Asia Swing waarin de speelsters nu zitten. Er staan een paar mooie namen op de startlijst, wie zal er met de titel aan de haal gaan? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op WTA Hong Kong 2016.

WTA Hong Kong 2016 (hard)
Waar een aantal speelsters kiest voor de indoorbanen in Europa blijven er ook een aantal speelsters in Azië om in de buitenlucht te spelen op hardcourt. Het Prudential Hong Kong Tennis wta-hong-kongOpen is de officiële naam van WTA Hong Kong. Het toernooi is in het leven geroepen om tennis weer de grootste sport van Hong Kong te laten worden. Het is een WTA International toernooi en dus het kleinste WTA toernooi variant die er is. Het totale prijzengeld is iets meer dan $225.000 en de winnares krijgt iets meer dan $34.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters actief en iedereen start in de eerste ronde van het toernooi. De top 8 geplaatste speelsters zijn Kerber (1), V. Williams (2), Konta (3), Stosur (4), Wozniacki (5), Garcia (6), Jankovic (7) en Gavrilova (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi.

Favorieten
Tijdens WTA Beijing hadden we al het vermoedde dat Kerber niet ver zou komen in het toernooi. De afgelopen tijd is gebleken dat ze zich goed kan opladen voor de grote toernooien en de focus zal nu waarschijnlijk al liggen bij de WTA Finals in Singapore. Ze zal ongetwijfeld flink wat startgeld ontvangen, anders is haar deelname aan dit toernooi niet te verklaren. Konta stond nog in de finale van Beijing vorige week en zal wellicht wat vermoeid aan de start verschijnen. We gaan daarom voor Wozniacki als winnaar van dit toernooi, mede omdat de laatste tijd weer wat vorm heeft getoond. We gokken 1/10 unit dat Wozniacki WTA Hong Kong 2016 wint tegen een odd van 6.50 bij bookmaker Bwin.

Andere top bookmakers om te wedden op WTA Hong Kong 2016 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands