WTA Hobart 2019 voorbeschouwing

Net als bij de mannen zijn er bij de vrouwen nog twee toernooien voordat de Australian Open start en daar is WTA Hobart 2019 er één van. Het is een WTA International toernooi en daarmee de kleinste categorie op de WTA Tour. De Belgische Mertens wist dit toernooi de afgelopen twee jaar te winnen. Ze doet dit jaar niet mee in Hobart, wie volgt haar op? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP Tennis en Voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Hobart 2019.

WTA Hobart 2019 (hard)

Het Hobart International is de officiële naam van het WTA Hobart 2019 toernooi. Zoals gebruikelijk is de prijzenpot voor een WTA International toernooi $225.000 en mag de winnares $43.000 mee naar huis nemen. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Garcia (1), Buzarnescu (2), Zhang (3), Sakkari (4), Pavlyuchenkova (5), Cornet (6), Flipkens (7) en Van Uytvanck (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van de loting en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Hobart 2019 favorieten

Het deelnemersveld is niet het sterkste met maar één speelster uit de mondiale top 20 met Garcia. Zij heeft een wildcard van de toernooidirectie gehad wat wil zeggen dat dit toernooi eigenlijk niet op de planning stond. Toch zou zij het beste moeten zijn in dit deelnemersveld en we verwachten dan ook van haar de eindzege.

Gokken op WTA Hobart 2019 doen we met 1/10 unit op Garcia tegen een odd van 7.50 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op WTA Hobart 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker