WTA Hobart 2018 voorbeschouwing

Het kleinste WTA toernooi deze week is WTA Hobart 2018 want dit is een WTA International toernooi. In Sydney staat er een Premier toernooi op het programma en dat verklaard waarom bijna alle toppers niet in Hobart zijn. Welke speelster gaat er met een goed gevoel naar de Australian Open toe? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op WTA Hobart 2018.

WTA Hobart 2018 (hard)

Het Hobart International is de officiële naam voor WTA Hobart 2018. Een toernooi wat Michaella Krajicek nog in 2006 wist te winnen. Het totale prijzengeld is iets meer dan $225.000 en de winnares krijgt $43.000 aan prijzengeld mee. Dat zijn de gebruikelijke bedragen voor een WTA International toernooi. Er zijn 32 speelsters actief waardoor iedereen in actie komt tijdens de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Zhang (1), Mertens (2), Cirstea (3), Cornet (4), Tsurenko (5), Begu (6), Maria (7) en Siniakova (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Hobart 2018 (favorieten)

Mertens is als tweede geplaatst en wist vorig jaar dit toernooi te winnen. Ze heeft de Hopman Cup gespeeld waar ze maar net de finale is misgelopen maar haar partner Goffin. Ze heeft tijdens de Hopman Cup twee van de drie partijen gewonnen. Ze verloor alleen van Kerber en dat was in twee tiebreak sets. De rest van het deelnemersveld maakt op ons een niet al te beste indruk. Siniakova speelt de finale in Shenzhen tegen Halep en heeft nog een flinke reis voor de boeg. We verwachten niet dat ze twee weken, en zo vlak voor een grand slam, alles zal geven dit toernooi.

Gokken op WTA Hobart 2018 doen we met 1/10 unit dat Mertens wint tegen een odd van 8.50 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Hobart 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!