WTA Hiroshima 2019 voorbeschouwing

Zo net na de US Open staan er komende week wat kleinere WTA toernooien op het programma zoals WTA Hiroshima 2019. Een klein WTA International toernooi wat de opening is voor een reeks toernooien en weken in Azië. De echte toppers zullen komende week nog niet in actie komen en dat maakt het voor de subtoppers mogelijk om een WTA titel te grijpen. Vorig jaar won Hsieh de titel, kan ze haar titel verdedigen? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op WTA Hiroshima 2019.

WTA Hiroshima 2019 (hard)

Het Hana-cupid Japan Women’s Open is de officiële naam van het WTA Hiroshima 2019 toernooi. Het totale prijzengeld is $250.000 en de winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters aanwezig waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Hsieh (1), Kudermetova (2), Van Uytvanck (3), Potapova (4), Maria (5), Diyas (6), Sorribes Tormo (7) en Siegemund (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters aanwezig. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Hiroshima 2019 favorieten

Het deelnemersveld voor dit toernooi is niet al te sterk met zelfs een geplaatste speelster in dit toernooi als negentigste geplaatst op de wereldranglijst. Voor ons is dat een goede reden om voor de titelverdedigster Hsieh te gaan. Ze kan iedereen in dit veld aan, speelt graag in Azie en zal goede gevoelens hebben overgehouden aan dit toernooi.

Gokken op WTA Hiroshima 2019 doen we met 1/10 unit op Hsieh tegen een odd van 5.25 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Hiroshima 2019 ? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker