WTA Hiroshima 2018 voorbeschouwing

Na de laatste grand slam van het jaar gaan de vrouwen door op de WTA Tour met onder andere het WTA Hiroshima 2018. De toppers zijn zoals gebruikelijk na een grand slam niet aanwezig en dat maakt het voor de subtop mogelijk om een WTA toernooi te winnen. Vorig jaar won Diyas het toernooi, lukt het haar om opnieuw de titel te pakken? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen in Canada ook tips om te gokken op WTA Hiroshima 2018.

WTA Hiroshima 2018 (hard)

De officiële naam van het WTA Hiroshima 2018 toernooi is het Hana-Cupid Japan Women’s Open. Het is een WTA International toernooi waarmee het tot de kleinste groep toernooien van de WTA behoord. Het totale prijzengeld is $225.000 en de winnares krijgt $43.000 mee naar huis. Er zijn 32 speelsters aanwezig en iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste speelsters zijn Zhang (1), Hsieh (2), Putintseva (3), Wang (4), Tomljanovic (5), Diyas (6), Zheng (7) en Linette (8). Er zijn geen Nederlandse speelsters actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters verwijzen we naar deze link.

WTA Hiroshima 2018 favorieten

De beste speelster van dit toernooi heeft als positie nummer 34 op de wereldranglijst. Linette is de laatste geplaatste speler en is de nummer 68 van de wereld. Niet alleen de toppers zijn er niet maar ook de subtoppers zijn afwezig. We verwachten dan ook een toernooi zonder echte favoriet en iedereen kan van iedereen winnen. Diyas won dit toernooi vorig jaar en vaak presteren speelsters het jaar daarna ook weer goed. We gaan dus voor haar als outsider voor dit toernooi.

Gokken op WTA Hiroshima 2018 doen we met 1/10 unit op Diyas tegen een odd van 12.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op WTA Hiroshima 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!