WTA Dubai 2018 voorbeschouwing

Na het grote Premier 5 toernooi van vorige week hebben we nu een Premier toernooi op de agenda staan in de vorm van WTA Dubai 2018. Bertens maakt haar comeback op de WTA Tour nadat ze in St. Petersburg moest opgeven vanwege de griep. Vorig jaar won Svitolina dit toernooi en ze is dit jaar als eerste geplaatst. Hoe vergaat het Bertens en kan Svitolina opnieuw ver komen? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie ook tips om te gokken op WTA Dubai 2018.

WTA Dubai 2018 (hard)

Het Dubai Duty Free Tennis Championships is de officiële naam van het WTA Dubai 2018 toernooi. Het totale prijzengeld is iets meer dan $2,3 miljoen en de winnares krijgt iets meer dan $650.000 mee naar huis. Er zijn 28 speelsters actief waardoor de top 4 geplaatste speelsters een bye hebben in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelsters zijn Svitolina (1), Muguruza (2), Pliskova (3), Ostapenko (4), Garcia (5), Kerber (6), Konta (7) en Mladenovic (8). Bertens is niet geplaatst en mag het in de eerste ronde opnemen tegen een speelster uit het kwalificatietoernooi. Bij een eventuele volgende ronde wacht Svitolina. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

WTA Dubai 2018 favorieten

Heel veel speelsters waren ook actief in Doha maar er zijn ook een aantal speelsters niet bij zoals Wozniacki en de geblesseerde Halep. Een enkeling vliegt terug naar Europa voor het toernooi in Boedapest. De twee finalisten in Doha, Kvitova en Muguruza, zijn wel actief deze week. De vraag is hoe fit Kvitova nog is na een hele week lange wedstrijden, ze heeft geen bye in de eerste ronde en zal dus uiterlijk woensdag al aan de bak moeten. Van de geplaatste speelsters konden Svitolina, Pliskova, Ostapenko, Garvia en Konta zeker niet overtuigen in Doha. Kerber kwam tot de kwartfinale en Muguruza tot de finale. We denken dat het voor Muguruza nog wat te veel is om twee weken op rij deze vorm te behouden en gaan voor Kerber. Ze is bezig aan een goed jaar en is van dit veld de meest constante.

Gokken op WTA Dubai 2018 doen we op een toernooizege van Kerber met 1/10 units tegen een odd van 6.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op WTA Dubai 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op WTA Dubai 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!